Doulami Stockholm

Tjänster och priser

Innan ni bestämmer er för om vi är rätt för er så ses vi på ett kostnadsfritt, förutsättningslöst möte där ni får möjlighet att lära känna er doula och diskutera vad ni har för förväntningar och ställa eventuella frågor. Vi hörs sedan några dagar senare för en avstämning och eventuellt planering av kommande träffar.

För flera av tjänsterna kan du använda ditt friskvårdsbidrag för att finansiera anlitandet av en doula.


Förlossningsdoula

Den vanligaste typen av tjänst. Vi träffas på två förberedelsesamtal då vi går igenom era erfarenheter, tankar, och eventuella rädslor. Vi får möjlighet att lära känna varandra och lägger grunden för att er doula ska kunna stötta er på ett bra sätt under förlossningen.

Vi har sen jour före och efter förlossningen, och när det sätter igång har vi kontakt via telefon eller sms tills dess att vi möts upp hemma hos er eller på sjukhuset. Er doula är sen med fram tills dess att barnet är fött, om ni inte önskar något annat.

Någon vecka efter födseln ses vi på ett post partum-samtal för att gå igenom och bearbeta det ni varit med om, doulan finns då också tillgänglig för eventuell extra hjälp ni kan tänkas behöva - så som tvätt, disk eller inhandling av mat.

Från det att vi träffas första gången och fram till post partum-samtalet så finns er doula också tillgänglig på telefon, mail och sms för att svara på eventuella frågor eller funderingar som ni kan tänkas ha.

Pris 8 500 kr


Endast

Förberedelsesamtal

Om ni inte önskar ha med en duoula under förlossningen, men ändå känner ett behov av att bearbeta era tankar och känslor för den kommande födseln så finns vi tillgängliga för förberedelsesamtal. Antalet samtal anpassas efter era behov, men vi rekommenderar att vi har åtminstone två stycken för att det ska bli värdefullt för er.

Pris från 700kr/samtal


Post partum-doula

Ibland kan det finnas behov av en doula även om man inte haft någon under graviditeten och födseln, och då är det lämpligt att höra av er för ett post partum-samtal. Ni får då möjlighet att berätta för en doula hur förlossningen gick och hur ni upplevde den, utöver det kan vi också hjälpa till med sysslor i eller utanför hemmet.

Pris från 700kr/träff


Expressdoula

Om ni med kort varsel inser att ni vill ha en doula med er på förlossningen, även om det är kort inpå eller att förlossningen faktiskt startat, så kan ni kontakta oss via formuläret eller telefon (0707-326991) och så hjälper vi till i mån av tid.

Pris 5 500kr